Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για την εκδήλωση που επιθυμείτε δημιουργήσαμε αυτή την περιοχή για να αναρτούμε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις (FAQs) που συνήθως μπορεί να έχετε. Έτσι, είτε ψάχνετε μια απάντηση για ένα ερώτημα που έχετε ή απλώς σας ενδιαφέρει κάποιο θέμα, ρίξτε μια ματιά και είμαστε σίγουροι ότι θα αντλήσετε χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Φυσικά μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας από την φόρμα επικοινωνίας ή στα στοιχεία επικοινωνίας που βρίσκονται στο κάτω τμήμα της σελίδας.

Γνωρίζοντας ότι η μουσική είναι βασικό συστατικό της επιτυχημένης εκδήλωσης σας προτείνουμε τους καταξιωμένους και μόνιμους επαγγελματίες Dj’s μας. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να διασφαλίσουμε την επιτυχία της εκδήλωσής σας αλλά και τις θετικές εντυπώσεις του κόσμου για τον χώρο.

Ωστόσο δεχόμαστε και τις δικές σας προτάσεις εάν και εφόσον πληρούν  όλες τις προδιαγραφές ενός επαγγελματία Dj και σε αυτή την περίπτωση φυσικά και μπορεί να παίξει στο χώρο μας.

Κάθε μια από τις επιλογές αυτές έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Εμείς, για να σας βοηθήσουμε, σας παρουσιάζουμε τα βασικότερα από αυτά αφήνοντας σ’ εσάς την τελική επιλογή για αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο ύφος που θέλετε να έχει το δικό σας πάρτι.
Στο σερβιριστό ο καλεσμένος δεν σηκώνεται από τη θέση του για να σερβιριστεί αλλά τα πιάτα του προσφέρονται. Αυτό τον κάνει να νιώθει ιδιαίτερος, ότι δηλαδή τον περιποιούνται. Όσο μεγαλύτερος είναι ο μέσος όρος ηλικίας των καλεσμένων τόσο περισσότερο προτιμάται το σερβιριστό.
Από την άλλη πλευρά και ο μπουφές έχει τα θετικά του που τον καθιστούν μια εξίσου καλή επιλογή. Η ποικιλία των γεύσεων αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα αφού σίγουρα θα καλύψει τις γευστικές προτιμήσεις κάθε καλεσμένου δίνοντας του τη δυνατότητα να φάει αυτό που του αρέσει στην ποσότητα που επιθυμεί. Να αναφερθεί ότι το «νυφικό τραπέζι», δηλαδή το τραπέζι που κάθονται η νύφη, ο γαμπρός, ο κουμπάρος και οι στενοί συγγενείς, δεν πηγαίνει στο μπουφέ, εκτός αν είναι επιθυμία τους.

Το κόστος ανά άτομο διαμορφώνεται ανάλογα με την ημέρα και την ημερομηνία πραγματοποίησής της, τον αριθμό των καλεσμένων, το μενού που θα επιλέξετε και τον προϋπολογισμό που έχετε στην διάθεση σας.