• Γάμος
  • Βάπτιση
  • Επαγγελματικές εκδηλώσεις
  • Catering

Γάμος

Η ημέρα που ένα ζευγάρι αποφασίζει να δεθεί με τα δεσμά του γάμου είναι η πιο όμορφη στιγμή της προσωπικής ζωής του. Ο χώρος που θα λάβει χώρα το μυστήριο αλλά και η δεξίωση είναι μια σημαντική επιλογή.  Εμείς στο Κτήμα “Leo” θα δημιουργήσουμε για εσάς μοναδικές εμπειρίες ζωής που χαράσσονται ανεξίτηλα στην καρδιά σας και στη μνήμη των καλεσμένων σας.

Βάπτιση

Οι σημαντικότεροι πρωταγωνιστές της ζωής μας είναι τα παιδιά μας και αξίζουν την πιο σπουδαία διοργάνωση για την ημέρα που αποκτούν το όνομά τους. Θέτουμε στη διάθεσή σας την πολύχρονη πείρα μας, το ποιοτικό φαγητό, την  άψογη εξυπηρέτηση και τον σύγχρονο εξοπλισμό που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους. Επίσης διαθέτουμε δημιουργική απασχόληση των παιδιών, animateur, φουσκωτά παιχνίδια κατόπιν συνεννόησης.

Επαγγελματικές εκδηλώσεις

Το Κτήμα “Leo”  έχει την δυνατότητα  και την υποδομή στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του να αναλάβει κάθε είδους εκδήλωση. Μπορεί  να φιλοξενήσει εταιρικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις προϊόντων, συνέδρια, σεμινάρια,  κοινωνικές εκδηλώσεις σωματείων και συλλόγων, χορούς και parties, και οποιαδήποτε event θελήσετε να διοργανώσετε.

Catering

Το “Leo” catering προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για όλους τους τύπους εκδηλώσεων. Κλασικές αλλά και πιο δημιουργικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας, ευφάνταστα πιάτα της μεσογειακής και φινετσάτες ιταλικές συνταγές.

Έχουμε την δυνατότητα να προετοιμάσουμε πιάτα της κινέζικης ή πολυνησιακής κουζίνας. Βρίσκονται επίσης στη διάθεσή σας και δοκιμασμένα πιάτα Βarbeque. Για να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν απόλυτα στο δικό σας γούστο.

Οι εκλεκτές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, η πολύχρονη εμπειρία και το έμπειρο προσωπικό μας, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή. Ανάλογα με τη δική σας ξεχωριστή περίσταση, οι άνθρωποι μας θα αναλάβουν να φροντίσουν  επιμελώς για την άψογη εμφάνιση που απαιτεί η  εκδήλωσης σας.

Εκτός από τα παραπάνω προετοιμάζουμε όλα τα είδη ζαχαροπλαστικής, όπως τούρτες και άλλα γλυκά κεράσματα που εσείς επιθυμείτε για να πλαισιώσουν γευστικά την εκδήλωσή σας. Ότι και να επιλέξετε, τα εδέσματα μας είναι φρεσκομαγειρεμένα και έχουμε την δυνατότητα ζωντανής παρουσίασης πολλών πιάτων που ετοιμάζονται μπροστά σας.

Το  “Leo”  catering μετατρέπει κάθε κοινωνική ή επιχειρηματική εκδήλωση σε ένα αξέχαστο γεγονός. Γνωρίζουμε ότι κάθε δεξίωση, πάρτι ή επαγγελματική συγκέντρωση έχει τις δικές της ανάγκες. Αγαπάμε τη δουλειά μας, εργαζόμαστε με πάθος δίνοντας στην δική σας ευτυχισμένη και ξεχωριστή στιγμή τη γεύση που της αξίζει.